sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Parempi keli. Palaveri Kurikassa. Lastensuojeluyksikkö Pihakoivun törkeä toiminta. Ym

Yöllä oli satanut lunta taas pihan siivoamisen verran.
Onneksi mies oli hoitanut homman jo aamusta.

Mies ja teini lähtivät päivällä kohti Seinäjokea ja ampumakisoja siellä.
Itse lähdin myös hyvissä ajoissa kohti Seinäjokea ja Kurikkaa.
Seinäjoella laition navigaattorin päälle ja uskoin sen ohjaavan minut oikeaan osoitteeseen.
Kissan viikset. En vissiin osannut käyttää laitetta ja ajelin n, 1/2 tuntia siksakkia.
Lopulta lähdin rautatieasemalle hakemaan junalta erästä henkilöä ja hän OSASI käyttää
navigaattoria. Lopulta löydettiin perille ja saatin ihminen kyytiin.
Matka jatkui kohti Kurikkaa ja Itsenäisyyspuolueen palaveria.
Loppu hyvin, kaikki siis hyvin.

Onneksi keli oli jo parempi ja pieni pakkanen teki hyvää auton tielläpysymiselle.

Lastensuojeluyksikkö PIHAKOIVU, Ylistarosta teki tänään taas opinnäytteen huostaanotettujen lasten kohtelemisesta.
Lapset, joiden huostaanotto on peruttu haettiin yllättäen pois toisen huoltajan luota.
Olkoonkin, että huostaanotto olisi vielä voimassa, lasta ei saa uhata tai kiristää.
Lapsi ei käsitä, että hän kasvaa joskus aikuiseksi ja saa silloin viimeistään luvan poistua ko, Pihakoivusta.

Pihakoivun työntekijän toiminta ja asenne huostaanotettua lasta kohtaan kertoo, AMMATTITAIDON PUUTTEESTA.
Olenhan minä itse nähnyt ja ihmetellyt, miksi lapset kulkevat kuin robotit Pihakoivun edustalla.
Onko heille sanottu samat kasvatussäännöt, kuin mitä nyt nauhalle tallentui?

 Muistaakseni kun kävin Pihakoivussa vuoden 2014 loppupuolella, huostaanotetuista lapsista vastasi entinen taksinkuljettaja.
Näin olen saanut ko, ihmisen tuntevilta tietää. Alahärmässä, kun oli taksikuskina.

JÄRKYTTÄVÄÄ, TODELLA JÄRKYTTÄVÄÄ.
MITÄ AJATTELEE LAPSI, JOKA KUULEE TYÖNTEKIJÄLTÄ, ALLA KIRJOITUKSESSA OLEVAN VÄITTEEN:
Mielestäni, tämä lapsi ei yötänsä nuku, vaan pelkää.
Kiitos: Lastensuojeluyksikkö Pihakoivun.

Alla ote toisen huoltajan kirjoituksesta.
---------------------------------------------------------------
JAKAKAA TÄTÄ TIETOA JA LINKITYSTÄ, ETTÄ TOTUUS TULEE ESILLE!!
Olen 29.12.2014 saanut Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaalitoimenjohtajan EIJA ALA-TOPPARI- PELTOLAN omakätisesti nimikirjoituksella varustetun päätöksen. Päätös on annettu 22.12.2014. Päätöksessä lukee näin; Päätös huostassapidon lopettamisesta, Lastensuojelulaki 47§. Päätöksessä ei ole mainittu erikseen sitä, missä ajankohdssa tai mihin mennessä poikien tulisi olla kotona. Näin ollen päätös on astunut voimaan tuolloin 22.12.2014.
Hyvin erikoisen asiasta tekee se, että miksi LASTENSUOJELUYKSIKKÖ PIHAKOIVUN EI TARVITSE OMASTA MIELESTÄÄN VIRALLISTA PÄÄTÖSTÄ NOUDATTAA?!

Pojat ovat olleet sovitusti isänsä luona, kun Pihakoivun työntekijä SAARA JÄRVINEN oli tullut poikia isänsä luota hakemaan. Poikien isä oli kyllä saamastaan päätöksestä kertonut, mutta siitä huolimatta pojat oli väkisin tungettu autoon ja heitä oli lähdetty viemään vastoin lakia Lastensuojeluyksikkö PIHAKOOVUUN!
Tätä toimintaa oli perusteltu sillä, että PIHAKOIVUSSA EI OLE MUUTA TIETOA JA HE TOIMIVAT SEN TIEDON VARASSA MITÄ HEILLÄ ON!

Siis mitä hemmettiä! LASTENSUOJELUYKSIKÖLLÄ EI MUKA OLE OLEMASSA VIIMEISINTÄ PÄÄTÖSTÄ SIITÄ MIKÄ KOSKEE HEILLE SIJOITETTUJEN LASTEN TILANNETTA. TÄTÄ EN USKO! Jos kerran meille vanhemmille on tullut tieto jo 29.12.2014 täytyy näin ollen tieto olla myös Pihakoivulla. KUKA PANTTAA TIETOA JA KENEN HALLUSSA SE OIKEIN ON??

IKKUNANPESIÄ ISKALALLAKO VAI FYSIOTERAPEUTTI RANNALLA??? Lisäksi työntekijä oli vedonnut asiassa meidän vanhempien erilaisuuteen ja vanhimman lapseni osastonakin. Työntekijältä vain unohtui yksi asia omassa viisaudessaan; hän ei ole asiasta päättävä viranomainen ja omalla laittomalla toiminnallaan HÄN RIKKOI ANNETTUA VIRALLISTA PÄÄTÖSTÄ JA TULEE VASTAAMAAN TÄSTÄ!!

Vanhin lapseni lähetti minulle hädissään viestejä Whatsapp sovelluksen kautta ja nämä viestit ovat minulla tallessa.
LASTA OLI UHATTU, ETTÄ MIKÄLI HÄN EI TOTTELE NYT SAARAA, RISTO ISKALAA JA TONI RANTAA, EI HÄN TULE PÄÄSEMÄÄN KOSKAAN PIHAKOIVUSTA POIS.

Lisäksi poika oli vedetty väkisin Pihakoivun autosta ulos. Poika pyysi minua soittamaan poliisit, että hän pääsee takaisin kotiin. Kun tiedustelin J;:tä onko häneen käyty käsiksi ja pyysin poikaa heti soittamaan, puhelin suljettiin. En saanut lapseni enää yhteyttä.
Jonkun ajan jälkeen lasteni oma ohjaaja SAARA JÄRVINEN SOITTAA JA ALKAA SEPOSTAMAAN TILANNETTA OMAN ETUNSA MUKAISESTI, TOISIN SANOEN VÄÄRISTELI TOTUUTTA!! Kun kerroin hänelle, että minulla on nauhoite tilanteesta olemassa että ei tarvitse valehdella, tuli minusta heti hänelle vihollinen. Hän totesi, että nyt en ajatellut toiminnallani lasteni etua ja toimin heidän etuaan vastaan. Totesin että onhan se toki ikävää, että en ajattele nyt Puhakoivun enkä sen henkilökunnan kukkaroiden paksuutta, vaan nimenomaan lapsiani!

SAARA JÄRVINEN KEHOITTI MINUA MIETTIMÄÄN TOIMINTAANI JA ONKO SE MINULLE EDUKSI. TIEDUSTELIN UHKAILEEKO HÄN MINUA. SAIN KEHOITUKSEN VAIN MIETTIÄ MIKÄ ON MINULLE EDUKSI.
 Totesin hänelle, että minä toimin sen mukaan mitä laki sanoo ja mitä sanoo meille annettu päätös lasteni sijoituksen osalta. Kehoitin häntä noudattamaan lakia ja sen mukaan tehtyä päätöstä. Kerroin myös, että minä uskallan seisoa sanojeni ja tekemiseni takana, johon SAARA JÄRVINEN TOTESI, ETTÄ SAAN HÄNEN PUOLESTA TOIMIA MITEN TAHDON, MUTTA SE EI OLE MINULLE EDUKSI. Totesin tähän Tyynen rauhallisesti, että eteeni ei ole vielä niin suurta herraa tullut, joka olisi suutani tukkinut. Siihen ei kykene näin ollen Pihakoivukaan!!

ESITÄN PIHAKOIVULLE JA SEN HENKILÖKUNNALLE KYSYMYKSEN.
Mitä te siellä oikein pelkäätte, että tulee esille lasteni osalta, jos he pääsevät sieltä pois? Mikä on se syy että teidän pitää hangata edelleen vastaan annettuja virallisia päätöksiä? Kuka teistä on se joka tätä virallista päätöstä itsellään panttaa; IKKUNANPESIÄ ISKALAKO, FYSIOTERAPEUTTI RANTAKO VAI KUKA??

Luuletteko te siellä Pihaloivussa olevanne putipuhds lintukoto. Luuletteko te todellakin ettemme me vanhemmat tiedä teidän harjoittamastanne rikollisesta toiminnasta. Mistä syystä Pihakoivulla on kolme toimitusjohtajaa???!! Olen aina uskonut, että pesukoneella pestään pyykkiä, muuta teillä sillä pestäänkin rahaa

-----------------------------------------------------------------------------

Raakaa on lastensuojelu ja lapsien pelottelu.

Saunottua tuli, joten: huomiseen.

Ei kommentteja: