keskiviikko 28. elokuuta 2013

Keskiviikko. Sauna rentouttaa.

Vapaata hommista. jee.
Päivä vierähti aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä.
Iltasella tuli pieni sadekuuro.

Sadekuuro yllätti juuri kun olin menossa hengettären luokse leikkaamaan nurmikkoa.
Onneksi kuuro oli lyhyt ja nyt on nurmikkokin lyhyt.

Ei mitään erikoista tänään, jos jätetään politiikka kerrankin pois.

Saunottua tietenkin tuli. Vain minä ja Kisu saunoimme.
Kuka väittää ettei sauna rentouta?

Pari kuvaa Kisusta saunassa.










Joten, huomiseen.

Perutaan politiikasta vapaa päivä.
-------------------------------------

Julkaistu: 28.8.2013 17:58
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kokous Jyväskylässä päätti puolueiden kesäkokousten sarjan.
"Montako vihreätä tarvitaan vaihtamaan lamppu?", aloitti eräs perussuomalainen kansanedustaja stand upinsa Jyväskylässsä tiistai-iltana.

Perussuomalainen eduskuntaryhmä kokoontui kahdeksi päiväksi Jyväskylään kesäkokoukseensa.

Perussuomalaisilla oli tuhannen taalan paikka saada oma viestinsä lävitse, kun jokainen suomalainen valtamedia oli lähettänyt puolueen tilaisuuteen omia toimittajiaan. Sen sijaan, että perussuomalaiset olisivat nostaneet omat vaihtoehtonsa ja haastaneet hallitusta, kuten suurimman oppositiopuolueen kuuluisi toimia, Timo Soinin johtama joukko keskittyi lähinnä nauttimaan kahdesta aurinkoisesta kesäpäivästä.

"Se oli aika turha reissu", eräs kokenut politiikan toimittaja totesi minulle hypätessämme junaan Jyväskylästä. Olimme olleet kaksi päivää perussuomalaisen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Ensimmäisenä kokouspäivänä kansanedustaja Jussi Halla-aholla oli kesäparta. Keskiviikkona aamiaiselle käveli sileäkasvoinen Halla-aho. Harmi, etteivät muut perussuomalaiset olleet ymmärtäneet, että kesälomat on nyt lusittu ja on aika käydä tekemään politiikkaa.

Perussuomalaisten illanvietto oli monin paikoin mielenkiintoinen. Kaksi kansanedustajaa imitoi edesmennyttä SMP:n nokkamiestä Veikko Vennamoa. Jossain vaiheessa erään kansanedustajan eduskunta-avustaja alkoi tivata politiikan toimittajilta, olemmeko me akateemisia tutkijoita. Itse hän kertoi olevansa maailmanluokan tutkija.

Siinä vaiheessa, kun hän alkoi sättiä ja nimitellä meitä, otimme suunnaksi toisen paikan.

En väitä, että kaikki perussuomalaiset olisivat törppöjä. Jokaiseen puolueeseen mahtuu kaikenlaisia ihmisiä. Silti olisi kovin vaikea uskoa, että jonkun muun eduskuntapuolueen avustaja nimittelisi tuolla tavalla toimittajia.

Kävin taannoin Sdp:n ministeriryhmän kesäkokouksessa, samoin kokoomuksen vastaavassa. Sekä Sdp että kokoomus antoivat niissä aihetta kirjoittaa politiikasta.

"Yksi, sillä aikaa muut polttavat pilveä niin kauan, että huone pyörii!", poliisikansanedustaja Ismo Loukela lopetti vitsinsä vihreistä. Perussuomalainen eliitti taputti käsiään villisti ja ilmassa heitettiin yläfemmoja.
Lue lisää aiheesta: Kommentti

Ei kommentteja: