tiistai 3. helmikuuta 2009

Tiistai ja peruuntunut siivous

Aamusta ajattelin että, nyt siivoan koko asunnon. Pääsin aika hyvään vauhtiin kun muistin: Vieraita Kauhajoelta tulee klo: 13:00:sta jälkeen. Siihen loppui suursiivous ja tein pintasiivouksen.
Ehkä huomenna ehtii iltapäivästä suorittamaan operaation loppuun.

Kauhajokilaisista tuli mieleen että, hyvä kun Kauhajoki ymmärsi olla vielä tekemättä kuntaliitosta. Aika näyttää todellakin tarvitaanko koko liitosta vai pärjätäänkö paremmin itsenäisinä kuntina tehden hyvää yhteistyötä.
Tätähän ovat niin Vanhanen kuin Katainenkin ehdottaneet.

Kauhajoki palstalla on kovaa keskustelua uudesta kaupunginjohtajasta. Monet sanovat homman olevan räätälöity Hautalalle, sekä epäilevät että vaikka virka julistetaan julkisesti haettavaksi, niin Hautala toimen saa.

Itse kun olin Kauhajoen Kaupunginhallituksessa ja valitsimme monia ihmisiä eri virkoihin niin aina pätevyys meni tuttuuden edelle.
Kuja-Lipasti, kuten moni muukin Kauhajokilainen on hakenut määrättyjä virkoja, mutteivat valitettavasti saaneet paikkoja, koska oli korkeamminkoulutettuja hakemassa samaa virkaa.
Samoin kaikista hakijoista 2-4 kappaletta lähetettiin persoonallisuustestiin. Muistaakseni yhtään tärkeää valintaa ei tehty ilman tuota testiä.

Olettaisin ettei Kaupunginjohtajaa valita tuttuuden perusteella, vaan taidoilla joita hänelle on kertynyt edellisessä paikassa. Ranta-Kokon valinnassa ratkaisivat meriitit Jalasjärveltä ja muu saavutus ei pelkkä koulutus, vaan aikaansaavuus hoitaessaan Kaupunginjohtajan virkaa toisella paikkakunnalla.

Jopas lipsahti kauhajoki painotteiseksi, johtui varmaan vieraista.

Käväisivät siinä "naapurista" iltasella myös kyläilemässä ja maailmaa parannettiin taas.

Eilen muuttanut "kersa" on viihtynyt oikein hyvin uudessa kodissaan ja ruanlaittokin on sujunut ongelmitta. On näet mahtava kokki.

Vaasan kersalle sanoisin edellisestä kirjoituksesta on kaksi viikkoa, joten hommiin ja heti.

Tekee hyvää lukemisen välissä vähän tehdä muutakin ja kahdessa viikossa kirjoittamista riittää jos yleensä muistat enää mitä olet hommaillut.
Voit toki kirjoittaa lyhennelmän: Kisu on ollut söpö kaksi viikkoa. HEH, HEH.

Eija taitaa nyt mennä saunaan, huomiseen.

Ei kommentteja: