tiistai 3. kesäkuuta 2008

Vanhanen, Vanhanen ja Ylihärmä tietoa.

Matti Vanhanen kieltäytyy antamasta selostusta vaalirahakohusta. Miksi? Kysymys jota eivät edes kansanedustajat ymmärrä, miksi tämä kummallinen näytös ja käytös. Pakko ihmetellä onko Vanhanen aivan terve, yksinvaltias tulee väkisinkin mieleen. Paljon helpommalla Vanhanen pääsisi jos suostuisi ihan yksinkertaiseen ja totuuden mukaiseen selitykseen. Kuinkahan paljon näitä sotkuja vielä löytyy ja kuinka syvälle ne ulottuvat ns. kunnallispolitiikassa. Onko valtuutettuja jotka istuvat monessa mukana myös avitettu. Kumman hiljaista sakkia on täällä maakunnissakin keskustalaiset etenkin, eivät puhu mitään vaikka kysytään. Kuinka koko keskusta on saatu hiljaiseksi ja millä.
Ei pelkkä puoluekuri aiheuta totaalista hiljaisuutta raha-asioissa, siihen liittyy paljon muutakin. Mitä, ehkä sekin selviää aika pian.Yhden jukurimaisuus , pilaa monen kunnollisen edustajan elämän.Vanhanen toki ei siitä välitä, hänelle ihan sama.
YLIHÄRMÄSTÄ: Tänään oli Pohjalaisessa Ylihärmäläisen kirjoitus kuntaliitoksesta ja kehoitus allekirjoittakaa kaikki ITSENÄISEN Ylihärmän puolesta. Kirjoittajalle nostan hattua oli oikein nimi alla. Kirjoitus käsitteli juuri sitä asiaa mitä kuntalaiset tärkeimpänä pitävät.

Ei kommentteja: