torstai 26. kesäkuuta 2008

Torstain poisto

Niin se vaan lähti Suomi 24:sta keskustelu Härmät-lehden jutusta ja Liinamaan sanomisista.
En tiedä mikä aiheutti sen, että joku halusi poistettavaksi. Laitan vähän esimerkkejä joista syy voisi löytyä: 2010 selvitetään perusturvan toiminta, taloudellisuus ja tehokkuus. Ihmettelinkin miksi Ylihärmä ei vakinaista virkoja vaikka muut näin tekee ? No yksi syy voi olla, helppo antaa loparit.
Liinamaa ja Härmät-lehti olivat 29.5.08 Ostrobotnian Jääkärikabinetissa Helsingissä vieraina tilaisuudessa, jossa aiheena oli juuri, väestön riittävyys takaamaan perusterveydenhuollon sekä reuna-alueiden ongelmat liitoksen syntyessä.
Tästä, ei niin Liinamaa senparemmin kuin Härmät-lehtikään ole sanaakaan sanonut.
Toinen: Koulujen lopetus on edelleen sopimuspapereissa, mitään ei ole muutettu tai peruttu.
Eli Liinamaan sanonta keskiviikkona, tulee uudelleen mutta eri muodossa. pitää paikkansa.
Kolmas: Sopimuspapereista ei löydy silta sanaa. Sinänsä mielenkiintoinen juttu, että Liinamaa sanoo sillan olevan liitoksen perusedellytys. No kun siltaa ei tehdä liitossopimus raukeaa, sopimusrikko on silloin tapahtunut. Lautakunnilta olen kuullut, että silta asiaa jo puretaan ja uusi valtuusto päättää ettei sitä tehdä, kun ei ole rahaa.
Neljäs: Liinamaa lupasi keskiviikkona, ettei veroprosentti nouse, vaikka köyhien kanssa yhteen mennään. Kauhavan sairaalan vuodeosasto on täyden remontin tarpeessa: Mistä rahat?
Viides: Liinamaa sanoo: Kaikki on saanut lain voiman. Ei ole, niin kauan kuin yksikin valitus on matkalla, lainvoimaisuutta ei ole.
Ja paljon muuta, mutta tässä esimerkit.
Tänään Ylihärmän kunnantalolla olin Alahärmäläisten aktiivien kanssa. Juttelimme heidän asioistaan, samalla kun pyysimme nähtäväksi sillasta tehdyn luonnoksen. No eipä ollut, ei ainakaan ollut mitään näyttää. Ihmettelenkin millä perusteella sillan hinta on voitu arvioida kun ei edes alkeellisintakaan paperia löydy. Samoin mitä tahansa paperia pyysimme nähdä, niin tuntui kuin olisimme pyytäneet kuuta taivaalta.
Alahärmäläiset pyysivät Ylihärmäläisiltä apua koska heidän alasajonsa on jo alkanut.
Alahärmäläiset tietävät missä mennään ja eivät anna periksi.
Tässä tämän päivän kuulumiset ja toivotaan ettei sensuuri luikertele sivuilleni.

Ei kommentteja: