keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Keskiviikon säpinät

Tänään säpinää on ollut ainakin 24:sen Ylihärmä keskusteluissa ja Härmät-lehden äänestys tuloksien kaipailussa. Eihöhän nuokin asiat selviä kun kaivetaan lehden arkistoa.
Säpinää on ollut myös "rakkaalla" viestittäjälläni, nyt hän kehoittaa : Haista ny paskas.
NO se on maailman helpoin tehtävä kunhan wc:see hätä iskee.Hän myös pyytää ymmärtämään, että kirjoituksiani luetaan ympäri maailmaa (vau, mikäs sen hienointa olisi )ja lopettamaan tyhmät jutut. Tyhmistä jutuista en tiedä mutta jos totuuden kirjoittaminen kuuluu siihen niin ei voi mitään.Tänään tosiaan leivoin pullaa, vaikka ei satanutkaan. Hyvin näytti nuorisolle kelpaavan.
Vanhanenkin sitten saapui kotimaahan, ensimmäiset sanat: En kerro mitään ja hätä, että ystävää kuvataan. Aika jääräpää tämä meidän Matti, ei kuuntele eikä kumarra ketään. Nöyrtyä pitäisi joskus jokaisen, auttaa eteen päin. Ylihärmästä vielä: Listat kuntaliitoksen purusta ovat nyt melkein kiertäneet koko alueen mutta jos on vielä katvealueita ilmoittakaa. Nimiä on tullut paljon, ei ole turhaan tehty työtä Ylihärmän itsenäisyyden puolesta.Netissä on myös lista. Itse olen erityisen huolestunut asiasta, etteivät päättäjät vieläkään anna parempaa tietoa asioista, oikeastaan ei mitään Ylihärmää koskettavaa. Toivoisinkin, että poliisi tutkisi kaikki kytkennät rahasotkun yhteydessä, niin kuin vaaditaan. Saattaa paljastua yllättäviä asioita mikä selittäisi tämän hautajaishiljaisuuden päättäjissä. Tosin hautajaisissakin puhutaan enempi kuin Ylihärmän päättäjät kuntalaisilleen. Kuntalaisten arvostus näkyy olevan puhdas nolla.

Ei kommentteja: