torstai 12. kesäkuuta 2008

Torstai, toivoa täynnä

Näin kuvittelin kun soitin yhdelle Ylihärmän päättäjistä, hän lupasi soittaa takaisin minkä tekikin. Kiitos siitä.Kyseessä oli kokous Ylihärmän kuntaliitoksen purusta ja syistä miksi se pitää tehdä. Kyseiselle henkilölle olisi sopinut kokoustaminen 18.6.08.
Aikamme juteltuamme tulin itse siihen tulokseen ettei kokousta ole järkevää pitää. Kokous missä toistetaan vanhaa kaavaa, ei nyt tiedetä tai valmistelu on kesken, on hyödytön.
Kysyin mm. terveyskeskuksen tilanteesta, vastaus: työryhmä selvittää parhaillaan mitä jää mitä ei. Kysyin myös, onko yhtä ainoaa faktaa esittää, miksi Ylihärmän pitäisi olla yhdessä Kauhavan kanssa. Vastaus: en nyt osaa sanoa mitään tähän asiaan.( muilla liittyjillä on selvät sävelet)
Eli, yhtä tyhjän kanssa olisi kokoustaan sakin kanssa joka ei itsekkään tiedä missä mennään.
Totuuden nimessä on sanottava ei koske kaikkia päättäjiä, löytyy myös ajattelevia yksilöitä.
Asiasta toiseen, "rakkaani ei nyt ole ottanut kantaa mihinkään) mutta tänään tuli tehtyä muutakin hyödyllistä kuin soiteltua. Eli siivottua huusholli kun ensin heittin pihalle omat ja vieraat kersat. Samoin tein myös lisää pullaa kun ne tuntuu katoavan kuin jokin saharaan.
Suomi 24:seen kirjoitin tämän päivän Kuntalehden huolista ns. syrjäalueiden kohtalosta kuntaliitoksessa, Samasta asiasta oli Härmät-lehti Eduskunnassa mutta ehkä unohtivat kirjoittaa käyntinsä todellisen syyn miksi olivat kutsutut. Tuli vain erilainen juttu lehteen.
Ylihärmäläiset ovat todellista POHJALAISTA porukkaa sen olen nyt huomannut, parempi taistella itsenäisyydestä. Jos ei tule on ainakin HYVÄ OMATUNTO kun kaikki lähtee.

Ei kommentteja: