torstai 29. toukokuuta 2008

Torstai toivoa täynnä sanotaan.

Tätä toivon, Ylihärmäläiselle nuorukaiselle joka ajoi poliisin kuoliaaksi. 26.5.08 kirjoittamaani tekstiin on tullut hyvin tympeä kannanotto. Itse uskon Jumalaan, Jeesukseen ja raamattuun. Raamatussa sanotaan, että meidän kaikkien aika on ennalta määrätty. Ajatellaan nyt vaikka isoja onnettomuuksia kuten Kiinassa, periaatteessa kenenkään ei pitäisi olla enään hengissä mutta vieläkin löytyy. Ei ollut aika kuolla. Joku saa tunteen etten menekkään tuolle lähtevälle vuorolle, kaikki kuolivat. Sanotaan minua sitten vaikka, naiviksi mutta minulle raamattu on tärkeä.Valitettavasti tämän poliisin oli aika kuolla, häneltä jäi pieni lapsi ,mutta , mutta aika oli lähteä. Tuttavissani on ollut monta jotka ovat kuolleet alle 25.vuotiaina ja taas vastaavasti ns. tervaskantoja jotka porskuttavat vielä 90.kymppisinä täydellä teholla.Jokainen tietenkin omaa omat näkemyksensä uskontoon, minulle rukous on tärkeä asia.
No, tässä tätä omaa tuli taas purettua. Nuoriso täällä meillä odottaa kuin kuuta nousevaa, että koulu loppuu ja pääsee vapaalle. Samoin se oli omassa nuoruudessani, kesälomaa odotettiin ja todistusta jännitettiin. Silloin taisi olla erilainen tyyli koulunkäynnissä, opettajia pelättiin ja kunnioitettiin. Eipä ole kuin kaksi herätystä enään näin keväällä ja vapaus koittaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän perusteellahan sitten kaikki murhamiehet/naiset voidaan vapauttaa ja todeta, että he toteuttivayt vain Jumalan tahtoa murhissaan ja tapoissaan...

Anonyymi kirjoitti...

Jos kaikki murhaajat saisi mellastaa niin ei maailmassa olisi pian ihmis sieluja ollenkaan KEKSI NYT PAREMPAA