keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Järki ja Päätökset

Kyllä se näköjään niin on, ettei järkeä saa käyttää kun päätöksiä tehdään. Oikeusministeri Brax, haluaa liittää Vaasan käräjäoikeuteen Pietarsaaren. Tästä seuraa, että enimmistöltään ruotsinkielisen käräjäoikeuden asioista olisi 80% suomenkielisiä. Todellisuudessa vaikka suomessa ollaan niin ruotsinkieliset eivät osaa suomenkieltä. Pitääköhän oikeuteen hommata tulkki, että tuomarit ymmärtävät mistä puhutaan ettei satu mokia päätöksissä.
Toinen idiootti asia: Oikeusministeri ja muutkin ministerit ihmettelevät: Emme voi käsittää miksi poliisi ei tutki kansalaisten tekemiä tutkintapyyntöjä? Siinä heille mietittävää, vaikka kansa tietää jo vastauksen. Poliiseja sekä poliisin sivupisteitä lakkautetaan lisääntyvällä vauhdilla.
Poliisi ehtii jotenkin vielä pienenevällä sakilla tutkia ns. Rikokset, eli murhat, insenstitapukset, pahoinpitelyt sekä ryöstöt. Ei siinä jää aikaa tutkia kansalaisten pyyntöjä.
Oikeusministerille sanoisin: Maalaisjärjen käyttö on sallittua myös politiikassa ja kansalaisten turvallisuutta parannettava.Eli lisää poliiseja niin ei tarvitse ihmetellä, miksi asioita ei tutkita.

Ei kommentteja: