maanantai 26. toukokuuta 2008

Taas MAANANTAI

Olin tänään Ylihärmän valtuuston kokouksessa, joka keskeytettiin kun hallitus lähti kokoustamaan kohdassa. INVESTOINNIT. Koko aikana jonka itse olen Kaupungin hallituksessa istunut moista mokaa ei ole tapahtunut. Asiat on olleet hyvin valmistettuja, totuuden nimessä pitää sanoa: pari kertaa on palautettu hallitukselle, tarkistakaa asiat. Valtuuston kokousta ei ole tarvinnut keskeyttää ja antaa kuntalaisten odottaa, koska kokous mahdollisesti jatkuisi.
Asia mikä jäytää sydäntä on meneillään oleva oikeudenkäynti Ylihärmäläistä nuortamiestä vastaan joka ajoi poliisin kuoliaaksi kun hän laittoi piikkimattoa.Häntä syytetään murhasta.
Kömmähdyksiä sattuu kaikille kun ollaan nuoria, tämäkään poika ei todellakaan ajatellut tappavansa poliisin. EI, EI JA EI, Hän on kunnollinen nuorukainen joka erehtyi koheltamaan.
Ruotsissa, kuten olette lukeneet yksi perhe pitää kylää vallassaan, kirveellä hakataan ym vempaimilla naapureita. Poliisi ei voi mitään.
Ironista, hakkaa naapurisi tohjoksi, piilota kirves, asia ok. Suomessa: aja vahingossa toisen päälle, olet murhaaja. No, täytyy toivoa, että Suomesta löytyy oikeutta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Aja vahingossa toisen päälle"

Nyt ei ajettukaan vahingos toisen päälle vaan ensin juotihin viinaa ja kaljaa ja sen päälle vielä poliisia karkuhun. Mee kuule sanomahan sille isättömälle pikkutytölle, että toivottavasti Suomesta löytyy oikeutta. Sitä mäkin toivon, että löytyy. Linnahan joutaa tuallaaset tappajat ja pitkäksi aikaa.