keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Pauli Leppä-Ahon Spurgu-puheet

Kyllä on maailma sekaisin. Kokoomuksen Pauli Leppä-Aho toimii Suomessa Pelastuslautakunnan pj. Antaa kummallisia lausuntoja, ettei pientaloja kannata tarkistaa kun spurgut asuvat niissä ja kännissä polttavat talon.
Pikkuisen tuli väärin sanottua. Nyt sitä puolustellaan sillä, että hän on asunut 16.v. ulkomailla ja sanat on hukassa.
Risto Rautavan mukaan asia on loppuunkäsitelty.
Olisi kyllä saanut ehdottaa, ehkä vaihdamme toimeen ihmisen joka asuu täällä ja osaa kielen.
Mitä tautista Pelastuslautakunta tekee puheenjohtajalla joka ei osaa edes suomen kieltä ?
Kuka maksaa ko.herran lennot Suomeen antamaan typeriä kommentteja ? Ihminen joka ei tiedä Suomen asioista mitään saisi pysyä siellä missä asuu.
Suomen asiat ei ihmistä kiinnosta joka on asunut 16.v. ulkomailla.
Kyllä olisi järjelle käyttöä jos hyväveli sopimus ei olisi voimassa.
Anna mun kaikki IDIOOTIT kestää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi ottaa selvää mistä puhuu. Nyt en tarkoita Leppäahoa.

Leppäahon kommentti oli irroitettu täysin asiayhteydestään. Kyseessä oli viittaus Espoon tulipaloon ja muutamiin vastaaviin. Leppäaho totesi myös, ettei tulipaloja juuri synny pientaloissa, muuta kuin poikkeustapauksissa. Tilastot osoittavat suuremmiksi ongelmiksi kerrostalot.

Leppäaho myös asuss Suomessa, Helsingin Mellunmäessä. Alueella, jossa on suuret sosiaaliset ongelmat. Hän siis näkee omin silmin spurgut omissa nurkissaan.

Myös Perussuomalaiset puolueena vastustaa sosiaalipummeja. Köyhiä työläisiä ja tahtomattomaan työttömänä olevia Perussuomalaiste puolustavat, mutta puolue halveksuu sosiaalipummeja.

Koska esität olevasi Perussuomalainen, ihmettelen näkemystäsi. Ilmeisesti nyt on mennyt jotain ohitse? Perussuomalaiset eivät käsittääkseni ole yhtä kuin Vasemmistoliitto.