perjantai 11. huhtikuuta 2008

Kaikkea sekaisin

Helsingin Sanomien mukaan Matti Vanhaselle on muodostunut käsitys, että hän on korvaamaton. Vai mitä voi ajatella lauseesta: syntyisi kaaos jos jäisin eläkkeelle kolmen vuoden päästä ? !
Sitten kansanedustajat, he saavat uudet kännykät hinta n. 327 000 ekua. Pitäisiköhän ne ohjelmoida niin ettei voi soittaa eikä lähetellä viestejä mutta vastata voisi perusteluhan oli, pitää pystyä olemaan kansalaisiin yhteydessä, eduskunnan lankapuhelimella voisi hoidella vastaussoitot.
EU-sitten määräsi Suomen varoitustekstit viinapuolloista hevon kuuseen. Ei saatu laittaa omia, että niin se EU-määräilee.
Sosiaali- ja terveydenhuollon maksut nousevat elokuussa keskimäärin n.16,6 prosenttia jos eduskunta hyväksyy hallituksen esityksen. Toivotaan, että järkeä löytyy ja asia ei mene läpi. Päivähoitomaksuun tulee 33.00 ekun korotus per kuukausi ja lapsi.
Täytyy taas todeta kaikki nousee, jopa kansanedustajien palkat ja rahattomat saavat vielä kännykänkin.
Meidän tavallisten ihmisten palkkoihin, eläkkeisiin, lapsilisiin ym. tuloihin ei ole kummempia korotuksia näkynyt. On tainnut eläkkeetkin nousta peräti 5 ekua.
Tällä nousuvauhdilla pienituloiset kuolevat kyllä itsestään, ei rahaa ruokaan, terveydenhoitoon, harrastuksiin sekä yleensä normaaliin elämään.
Kyllä siinä elämän halut katoaa.

Ei kommentteja: