tiistai 15. huhtikuuta 2008

Maailma ja elämä murjoo politiikassa ja avopareille.

Kanerva sitten palasi kansanedustajaksi, Katainen riensi tarjoamaan kaverille kahvit. Tätäköhän hän tarkoitti sanoessaan lehdissä: Kaveria ei jätetä ?
Vanhasen viestit ovat kyllä paljon pahempia kuin Kanervan, kuten jo aikaisemmin kirjoitin niitä löytyy ja löytyy vielä pahempia. Valitettava tosiasia on, että rakastuneena ihminen saattaa kirjoittaa vaikka työasioista. Totean taas kerran jäädään odottelemaan, tulee julki vielä viestejä jossa sänkyhommat on pienin asia. Näin uskoisin, tiedä sitten mutta odotellaan.
Te jotka odotatte mielenkiinnolla tietoa käräjäoikeuden päätöksen perusteluista avoliiton päättyessä ja laamannin hylättyä sopimuspaperin voin sanoa, että huomenna kirjoitan siitä. Olen jonkin verran ehtinyt perehtyä asiapapereihin ja todennut, että todistajien nimet on monesti kirjoitettu väärin ja eräs maksu on mennyt laamannin päätöksessä oikeana lävitse vaikka vastaaja ilmoittaa maksaneen markoissa, euron oltua jo 4.v. käytössä. Mielenkiintoisinta on onko laaamanni perehtynyt ollenkaan papereihin ? Tuntuu ettei ole, kirjoittanut vain päätöksen.
Mutta huomenna aiheesta tarkempi katsanta.

Ei kommentteja: