lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantai. Avoin kirje Kuntayhtymä Kaksineuvoiselle. Ym.

Yöllä oli pikkuisen satanut lunta ja tuuli oli tehnyt mukavia nietoksia.
Aamusella saimme vieraan luoksemme.
Maailmaa parannettiin ja hauskaa oli.

Iltapäivästä kolasin pihan, ihan liikunnan takia.
Iltasella käväisin "naapurissa" pesemässä pikkuisen paikkoja.
Helppo homma.

Ei siis mitään erikoista, näin lauantaina.

Alla on avoin kirje Kuntayhtymä Kaksineuvoisellle.
Lehdillä on vaikeuksia julkaisun kanssa.
(Nimet kirjoituksesta piti poistaa Komiat lehden julkaisua varten.)
Pelko vai mikä lie, on syynä hiljaisuuteen asioista.
Montako Eerikaa tarvitaan, että lapsen ääni ja toiveet otetaan lastensuojelussa huomioon.
Kuntayhtymä kaksineuvoisen ja Pihakoivun mukaan: LAPSIA EI TARVITSE KUUNNELLA..

Jutusta on siis nimet poistettu, mutta kaikkihan tietävät kaksineuvoisen lastensuojeluviranomaisten
nimet.
Eija Ala-Toppari-Peltola ja Terhi Järvi.
Mukaan luetaan tietenkin myös johtaja Antti Perkkalainen.

Lukekaa ja miettikää.
-----------------

 ”Lapsikaappaus” Kuntayhtymä Kaksineuvoisen perusturvatoimiston sekä Lsy Pihakoivun toimesta.

Kaksi alaikäistä lastani on Kuntayhtymä Kaksineuvoisen toimesta  huostaanotettuna ja sijoitettuina Lsy Pihakoivussa. Miksi? Siksi, että Kuntayhtymä Kaksineuvoisen lasteni asioista vastaava sosiaalityöntekijä  yhdessä sosiaalitoimenjohtajan knssa ovat katsoneet minun olevan kelvoton äiti kasvattamaan lapsiani. Miksi? Siksi, kun en ole suostunut astumaan niihin saappaisiin mitä  lasteni  asioista vastaava sosiaalityöntekijä on minun jalkoihin yrittänyt sovittaa vuodesta 2007 lähtien. En ole suostunut myymään lapsiani Kauhavan kaupungille. Minun lasten otsassa kun ei lue ”myytävänä”.

 Olen useamman vuoden ajan tuonut esille kokemani vääryyden mitä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen  sosiaaliviranomaiset ovat  minua sekä perhettäni kohtaan kohdistanut. Toistuvia uhkailuja, nöyryytystä, lasten erottamisen vanhemistaan, isovanhemmistaan ja muista sukulaisista sekä lapsilleni tärkeistä henkilöistä. Tämän edellä esitetyn lisäksi  lasteni asioista vastaava sosiaalityöntekijä on viisaudessaan katsonut oikeudekseen antaa minulle jopa diagnoosin; henkisesti sairas. Nyt kun olen asisoistani kertont julkisuudessa, on Kuntaytymä Kaksinevoinen saamani tiedon mukaan närkästynyt ja nostanu minua vastaan kanteen. Sitä en tiedä millä rikosnimikkeellä tällä kertaa. Kun kerran näin on, katson minä myös oikeudekseni kirjoittaa asiastani ja näin julkisesti vaatia Kuntayhtymä Kaksineuvoisen lasteni asioista vastaavia sosiaalityöntekiöitä, mukaanlukien sosiaalitoimen johtajaa antamaan  vastauksen lainvastaiseen toimintaansa.


Olen useasti miettinyt, että millainen on ihminen joka tieten tahtoen kykenee vuodesta toiseen kiusaamaan viattomia lapsia, heidän vanhempia sekä sukulaisia. Onko tämän tapaisella ihmisellä puhdas  omatunto ja kykeneekö hän tuntemaan empatiaa?

Mielestäni tämän tapainen toiminta on väärä tapa kohottaa omaa omanarvontuntoa tai egoaan, uhkailemalla  ja nöyryyttämällä lasten vanhempia ja leimaamalla koko suvun hulluksi.  Uhkailemalla lasten vanhempien tukihenkilöitä lähettelemällä heille Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kuntajohtajan toimesta ”rakkaudellisia” uhkauskirjeitä, jossa uhataan oikeustoimilla mikäli kyseiset henkilöt eivät ymmärrä pitää suutaan kiinni ja olla kertomatta julkisuuteen mitä Kuntanyhtymän sosiaaliviranomaiset tekevät täällä maallikkotasolla. Valitettavasti nämä ”rakkauskirjeet” eivät ole vielä tehonneet ja tuskin tehoavat jatkossakaan.

Sain vanhinta lastani koskevan lainvoimaisen päätöksen erääseen kouluasiaan liittyen 9.1.2014. Muuten asiakirja oli laadittu aivan oikein, mutta eräs kohta herätti minussa kiukun. Kyseiseen asiakirjaan oli kirjattu merkintä” laillista huoltajaa (Lsy Pihakoivu) on asiassa kuultu jne”.

 Milloinkas Lsy Pihakoivusta on tullut minun lasteni huoltaja, missä tämä asian on saanut lainvoimaisen tuomioin? Tämä tuomio kun ei ole meitä vanhempia tavoittanut eikä meitä vanhempia ole asiasta kuultu. Kun selvitin asiaa lapseni koulun rehtorilta, sain vastauksen, että Lsy Pihakoivu on esittänyt kyseiselle koululle olevansa lasteni huoltajia. Kun kerroin rehtorille asian todellisen laidan, rehtori oli järkyttynyt ja lupasi välittömästi korjata heidän osaltaan asian. Kyseisen puhelun jälkeen otin yhteyttä Lsy Pihakoivun kasvatusjohtajaan. Hämmästys oli suuri kuullessani ettei hän muka tiennyt asiasta mitään?? Ei teinnyt vai ei halunnut tietää? Samaisena päivänä Lsy Pihakoivun yksikkö 1.sen johtaja soitti minulle. Kun tiedustelin häneltä milloin heistä on tullut lasteni huoltajia, kuka sen on päättänyt jne, sain hyvin tylyn vastauksen; ”Me olemme huoltajia, Kuntaytymän sosiaaliviranomaiset ovat asian näin päättäneet, olemme jokaisen Lsy Pihakoivuun sijoitettujen lasten huoltajia. Sinä voit viedä asiaa omalla tavallasi eteenpäin. Meidän on turha jatkaa keskustelua aiheesta enempää. Minä en sinulle kirjallista selvitystä anna jne”.

 Nyt tahdon näin julkisesti tiedustella Kuntayhtymä Kaksineuvoiselta ja sen lasteni asioista vastaavalta sosiaalityöntekijältä, että milloinkas Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on saanut tuomioistuinten päätösvallan ja vallan antaa tuomioita? Tietääkseni tätä oikeutta ei Kuntayhtymällä ja varsinkaan heidän sosiaaliviranomaisilla ole.

Vaadin, että Kuntayhtymä Kaksineuvoisen, lasteni asioista vastaavat viranomaiset antavat tässä Komiat- lehdessä minulle vastauksen omalla nimellä varustettuna edellä esiintuomiin kysymyksiin. Mikäli  Kuntayhtymän sosiaaliviranomaiset eivät tätä tee, katson minä oikeudekseni katsoa, että vaikeneminen on syyllisyyden tunnustamisen merkki ja merkki siitä, että lasteni asioista vastaavat viranomaiset eivät kykene kantamaan vastuuta tekemisistään ja sanomisistaan.

 Mikäli joku edellä esiintuotu henkilö kokee kunniansa tulleen loukatuksi,  olen siitä pahoillani. Anteeksipyyntöä on kuitenkaan turha odottaa . Lapset ovan minun kunnia-asia ja minä en hyväksy sitä vääryyttä millä tavalla minua ja perhettäni on useamman vuoden jo loukattu.
                                 

                                     Carita Laaksonen
                                     Honkajoki

---------------------------------------------

Järkyttävää toimintaa, niin kuntayhtymältä kuin Pihakoivun edustajilta.
Lastensuojelu?????? Ei voi tietää mitä se heidän mielestään on.

No, ehkä rahastusta. Mutta lastensuojelun pitäisi tarkoittaa ihan muuta, kuin rahastusta.

Vastausta ei ole tullut myöskään siihen, onko kuntayhtymän Eija Ala-Toppari-Peltolalla, Terhi Järvellä ja Pihakoivun väellä koulutusta psykiatriseen hoitoon?

Ainakin he ovat estäneet akuutissa tilanteessa huostaanotetun pääsyn ko, lääkärille.
Syystä??
Ei voi ymmärtää eikä käsittää huostaanotetun lääkäriin pääsyn kieltämistä.

Jaaha. Saunottua tuli, joten: huomiseen

Ei kommentteja: