maanantai 6. heinäkuuta 2015

Arki alkoi. Soinin lausunto tuo mieleen Hitlerin.

Arki alkoin taas.
Teinin arjenkuva muuttui tänään huomattavasti.
Armeija ja armeijan harmaat kutsuivat.
Armeijahan ei ole sitä mitä se oli ennen.
Säästösyistä alokkaat lähetetään kotiin lomalle nopeammin kuin ennen.

Itselläni kutsui Seinäjoki ja hommat. Ihan ok päivä.

Alla on ote IltaSanomista.
Ei ihme, että Soinin lausunto aihettaa miettimistä.
Minulle istelleni tulee mieleen Hitleri. Anteeksi vaan Perussuomalaiset.

Mutta, Soinin lausunto, ettei muulla ole väliä: kunhan Perussuomalaiset menestyy.
Kuulostaa siltä, ettei muilla todellakaan, ole väliä.
Mihin unohtui SUOMEN KANSA, MUUT PUOLUEET , YM.

Uusi ja vihreä saa olla, mutta mölyt pitäisi pitää mahassaan.
Timo Soinin lausunto, on kaiken arvostelun alapuolella.
Ei tervettä.

Alla ote, lehdestä.
Lukekaa ja päätelkää itse Soinin sanomiset ja niiden vaikutukset.
---------------------------------------------

Soinin Kultaranta-letkautus oli toivottavasti ajattelematon jäänne Soinin ahkerasti viljelemistä ja suosituista soinismeista, kirjoittaa politiikan toimittaja Hellevi Mauno.
Ulkoministeri Timo Soinia (ps) ei vähään aikaan ole nähty niin huonotuulisen näköisenä, kuin hän oli maanantaina Finlandia-talolla poistuessaan Etyj-kokouksesta.

Syy myrtyneelle olemukselle löytynee kommenteista, joiden mukaan Suomi teki emämunauksen, kun EU:n matkustusrajoituslistalla olevia venäläisiä ei päästetty yleiskokoukseen. Joidenkin osallistujamaiden delegaatioiden mielestä venäläiset olisi pitänyt kutsua kokoukseen, ja aiheesta noussut kohu on jättänyt ikävän varjon kokouksen ylle.

Soini kommentoi asiaa puheessaan muun muassa toteamalla, että "jos te olette turhautuneita, niin olen minäkin".

IS yritti saada ministeriltä aiheesta kommenttia puheen jälkeen, mutta hiljainen Soini vain käveli ohi ja totesi kommentoineensa jo puheessaan.

Naantali-puheet ihmetytti

Soinin alkutaival ulkoministerinä on ollut kivikkoinen.

Soinin puheet kohotuttivat kulmakarvoja Naantalissakin presidentti Sauli Niinistön järjestämissä Kultaranta-keskustaluissa kesäkuussa.

IS haastatteli Soinia liittyen Venäjän entisen valtiovarainministerin Aleksei Kudrinin puheisiin siitä, että puolustusliitto Naton ei pidä laajentua Ukrainaan eikä muuallekaan Venäjän lähialueille.

Siinä missä Niinistö toivoi kuulleensa väärin, Soinilla oli huomattavasti rennonletkeä lähestymistapa, kun IS kysyi häneltä huolettaako tilanne.

"Ei mua mikään tällaisessa maailmassa huoleta, kun perussuomalaiset menestyy”, Soinin ihmetystä herättänyt lausunto kuului.

Ei kahta ilman kolmatta?

Historioitsija, professori Juhani Suomi kommentoi aiemmin IS:lle, että ulkoministeri Soini on kokematon ja virkamiesten johdateltavana.

Soinin Kultaranta-letkautus oli toivottavasti ajattelematon jäänne Soinin ahkerasti viljelemistä ja suosituista soinismeista. Toivottavasti hän tajuaa, ettei moinen ole ulkoministeriltä sovelias kommentti tässä maailmantilanteessa.

Kaksi ulkopoliittista selkkausta lyhyen ajan sisällä on kuitenkin paljon. Ei kahta ilman kolmatta. Toivottavasti Soinin kohdalla sanonta ei pidä paikkaansa ja kolmas ulkopoliittinen selkkaus antaa odotuttaa itseään.

Ei kommentteja: