tiistai 29. kesäkuuta 2010

Maantai, Tiistai, kirjoja, kirjoja ja kirjoitukseni Ilkkaan.

MAANANTAI
Maanantaina menimme teinin ja "naapurin" kanssa toisen "naapurin" luokse suorittamaan loppuun kirjojen lajittelua ns. raakalla kädellä.
Kirjoista piti olla kannet pois ja erikseen laitettuna noutoa varten.
Meillä vierähti aamupäivä iltapäivään työn touhussa toisen "naapurin" luona.
Iltapäivästä käväisin asioilla toisten "naapurin" kanssa Ylihärmässä.

Illalla minä, teini, mieheni, molemmat "naapurit" siirsimme kirjat odottamaan tietokonekäsittelyä.

Siinä vierähti maanantai, työn ja kirjojen parissa.
Ilman Suomalaista sisua selvitystyöhön, ei kirjastolle saataisi uusia kirjoja.
Onneksi meiltä löytyy tuota kuuluisaa sisua, sitä tarvitaan vielä jokunen viikko.

Saunottu on, huomiseen.


TIISTAI
Aamupäivästä menin jatkamaan kirjojen lajittelua aakkosten mukaan.
Eli, sukunimen perusteella kirjat omaan osioonsa.
"Naapurit" joita oli useita paikalla aloittivat kirjojen luetteloimisen tietokoneelle.

Iltapäivästä käväisin kotosalla ja menin takaisin kirjojen aakkostamiseen.

Illalla saavuin kotiin, Vaasan porukka käväisi myös ja jättivät lapsenlapset, ne karvaiset meille hoitoon. ( Voi, tautinen sentään ) Heh.

Tässä lehtikirjoitukseni Ilkkaan.

Yleisöltä

Valtuutettu, miksi olet valtuutettu ?

tiistai 29.06.2010

Tätä kysymystä sopisi miettiä jokaisen valtuutetun. Ennen kunnallisvaaleja jaoit itsestäsi mainoksia äänestäjille, lukiko niissä: En aja etuanne, vaan tottelen puolueen johtajan käskyjä äänestystilanteessa, enkä aja äänestäjien etua?

Ei varmasti lukenut. Jos olisit selkeästi ilmaissut ettei sinulla ole omiin mielipiteisiin selkärakaan, et istuisi valtuustossa. Äänestäjät, jotka sinut valitsivat ajamaan asioitaan eivät halua nähdä nykyistä käytöntöä: Pelätään tuoda oma mielipide julki, totellaan puolueen johtajan käskyä.

Maanantain 14.6. valtuuston kokous Kauhavalla oli täydellinen taidonnäyte pelottelusta. Moni valtuutettu kahdesta eri puolueesta kertoi, että olisi äänestänyt toisin ilman käskyä äänestää vastoin omaa mielipidettänsä.

Tärkeästä asiasta, eli lapsista oli kysymys. Lasten hyvinvoinnista, toiveista ja turvatusta opiskelusta. Pelko äänestystilanteessa johti mitä järjettömimpään ratkaisuun.

Hyvä ja toimiva koulu Kauhavalla suljetaan, oppilaita on ja koulusta ei ole löydetty mitään vikaa. Vain maalaus ja koulu olisi kuin uusi. Vakuutusrahoja Kosolan koulun uudelleen rakentamiseen ei huolita, vaan rakennetaan uusi koulu Kosolaan kustannuksista piittaamatta. Kosolan koulua ei voi kuitenkaan laajentaa muuten kuin ylöspäin, eli kerroksia kouluun tulee.

Valvontakamerat, ne ovat ensimmäinen hankinta kouluun jossa on monta kerrosta. Opettajat eivät voi olla jokaisessa kerroksessa tarkistamassa esiintyykö kiusaamista vai ei? Olkoon vaikka kaksi kerrosta, mutta valvonta ei riitä.

Asiaan palatakseni, miettikää valtuutetut ja kaivakaa vaikka esille ennen vaaleja antamanne kuva itsestänne äänestäjiä puolustamassa valtuustossa. Onko kyse samasta henkilöstä? Monen valtuutetun kohdalla tiedän, ei ole.

EIJA KIVIHARJU-KETOLA

Ylihärmän Perussuomalaisten pj.

Ylihärmä


Näin minä ajattelen valtuutetuista joilla ei ole selkärankaa omien näkemystensä puolustamiseen.


Saunassa tuli oltua, joten: Huomiseen.

Ei kommentteja: