tiistai 2. joulukuuta 2008

Tiistain toimet

Mitähän sitä näin pimeänä päivänä tulikaan tehtyä, luntakaan ei ole yhtään valaisemassa pihalla.

Käytiin mieheni kanssa Kauhavalla heti kun hän tuli töistä, siellä sitä aikaa vierähtikin.

Luin myös papereita ja yllätyksekseni löysin Ylihärmän valtuustolle
( jolla on viimeinen istunto) osoitetun tonttimyyntitarjouksen.

mm.Tapio Liinamaa yrittää myydä Ylihärmän kunnalle tonttimaata.

Eiköhän olisi parasta jättää kaupat Uuden Kauhavan valtuustolle päätettäväksi, sinnehän ne rahatkin siirtyvät Uuden Kauhavan maksuvalmiuden turvaamiseksi.

Onhan se tietenkin ymmärrettävää, että tontinhinnat laskee 1.1.09 ja ko.henkilöt tietävät sen.
Laskua varmasti alsapäin tapahtuu aijan kanssa enempi, katsotaan nyt mitä meille jää vai jääkö mitään tässä liitoksessa.

Iltasella poikkesin "naapurissa" sillä aikaa kun kakkupohja jäähtyi.
Nyt se on täyttetynä jääkaapissa. Meikäläisellä on huomenna synttärit, pitää varmuudeksi leipoa jos sattuisi joku poikkeamaan.

Anonyymille: Meillä ei ole perheriitaa, ainakaan meidän puolesta.
Jos luet kaikki kirjoitukseni ymmärrät taustat ja ymmärrät miksi vastasin.
On totta, että täällä on pyydetty lopettamaan mutta koska kommentoija on soittanut jatkuvasti ja esittänyt sanoja ja uhkailuita joita en täällä halua julkaista sekä itkettänyt vanhoja ihmisiä en voinut olla reakoimatta.
Todellisuus ei aina tule täällä esiin.
Huostaanotosta en ole maininnut mutta lasten etua ajattelen.
Tuntien taustat voin sanoa rehellisesti, olisi jo aiemmin pitänyt puuttua asioihin kuin vasta nyt.
Perheriidan (normaalin ja pienen) takia ei lapsia todellakaan huostaan oteta, täytyy olla painavammat syyt.
Olenkin jo ilmoittanut etten enään kommentoi hänelle.

Seison kirjoitusteni takana koska ne ovat totta.

Nyt pitääkin mennä Saunaan, jäi eilen mainitsematta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkään et osannut olla kommentoimatta minulle Kiitos anonyymille tuesta sain siitä voimaa alahan eija selittaa miksi sinusta oli lauantaina luontevaa lähettää puhelimeemme viesti että kaikille olisi parasta jos adoptoisimme lapsemme sekä eilisessä puhelussani taisit ehdotella että ainut vaihto ehto minulle olisi itsmurha vain siten kuulemma sinusta pääsisi eroon tarkennahan hiemanlausuntojasi siis jos ne kestävät sitä jätä meidät rauhaan täällä netti leikkimökissäsikin kiitos!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Eija asiallisesta ja hyvästä vastauksestasi anonyymille.
Tosin ihmetyttää miksi vävysi kirjoittaa ettet osannut olla kommentoimatta hänelle?
Vävysikö esiintyy anonyyminä ja kerjää sympatiaa?
Tiedän, että kirjoituksesi ja huolesi lapsista ovat todellisia.
Olimme matkalla kokoukseen kun puhelimesi soi, keskustelu meni suurinpiirtein näin:
Vävy: Etkö sinä s......n t...ä i.....i ymmärrä. että jätä meidät rauhaan.
Jossain välissä huutoa Eija sai sanottua: Anteeksi nyt mutta minä en soita sinulle vaan sinä minulle.
Vävy, ei tainnut tuota kuulla koska jatkoi huutamistansa, kuulin kaiken koska Eija ei voinut pitää puhelinta korvallansa.
En ihmettele ettei Eija täällä kirjoita soitoista lapsetkin jotka tätä lukevat saisivat opin naisen ja miehen anatomian uudesta käytöstä.
Puhelu jatkui, vävy: Sinun miehesi saa im.. omaa m....sa muuhun hänestä ei ole.
Sanotaan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tuon puhelun aikana laskin Eijalle kolme uutta nimeä mutta niitä ei voi täällä mainostaa.

Pidä Eija totuudesta kiinni, en tunne ko.henkilöitä mutta yksi puhelinsoitto jonka kuulin riitti kertomaan kaiken.
Itse olisin lyönyt puhelimen kiinni heti kun huutaminen ja uhkailu alkoi mutta Eija kuunteli sitkeästi kunnes ilmoitti: nyt on pakko lopettaa kokous alkaa.
Pidä Eija vaikka eivät omiasi olekkaan lapsenlapsiesi puolta myös jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ethän nyt vain ala esittään anonyy mia kirjoituksesi kalskahtaa viitsisiko joku sinua puollustaa mutta näytät pehnemisen merkkejä joten miten olisi antaisitko meille jonkun varmuuden siitä asiasta että voisimme jatkossa kyläillä ja soitella mummolanväen kanssa ilman melkoa siitä että pistät edellä mainituista asioista nettiin olisi myös hienoa jos voisimme jatkossa antaa mummalle valokuvia lapsistamme ilman julkaisu pelkoa nettiisi voitko antaa meille jonkun takeen asiassa sen me enää sinulta pyytäisimme kiitos!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen myös tässä seurannut nyt muutamana päivänä, kun olette jutelleet näistä teidän omista asioistanne täällä. Minusta on hauska lukea toisten elämistä juttuja ja ihan mukava huomata ettei se oma elämä taidakkaan olla niin paska kuin kuvittelen :D Vaan on niitä näköjään sellaisiakin ihmisiä jotka ovat paljon syvemmällä siellä jossain, tarkoittaen siis näitä vastapuolen ihmisiä!

En tästä teidän asiastanne tiedä yhtään sen enempää kuin mitä täältä olen lukenut mutta jatkakaa samaan malliin niin on ainakin hauskaa! :DD Ja varsinkin tämän vävyn teksti on hassua luettavaa. Ajattelinpa vain näin vinkiksi kertoa että pisteiden ja pilkkujen käyttö on sallittua sekä yhdyssanoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Nämä vain vinkiksi lapsen kasvattamisen kannalta ;)

T. Hanna L. Vöyriltä

Anonyymi kirjoitti...

Jos uhkaat vanhempia lastensuojeluviranomaisilla, niin eikö se ole yhtä kuin pelottelua huostaanottolla? (Vaikkei siihen olisi perusteitakaan). Jolloin siis lapset ovat koston välineenä, pelinappulana?

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen suku.. =)
Elävän elämän saippuaoopperaa joka
on pelottavasti totta.
-Aki "suvussa" yli 3 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, saippuaoopperaa, lähinnä tragikoomista!

Anonyymi kirjoitti...

Olisit vain eija jatkanut anonyymina tuo hanna juttu ontuu tällä hetkellä ammut itseäsi jalkoihin siinä määrin että taidan jättää sinut pitämään tätä kurjaa blogiasi normi ihminen kun tajuaisi tämmösen Blogin sulkea itse kaikki jotka lukevat palstaasi ymmärtävät miksi emme tahdo tasoistasi ihmistä pilaan elämäämme joten jatka rauhassa ulkokuoresi kiillotusta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna Larsson kirjoitti...

Heippa taas

Pakko nyt kommentoida sen verran vielä kun tuntuu aika idioottia porukkaa olevan tuolla vävyn päässä. Ihan itse minä=hanna olen kirjoittanut tämän ja sen edellisenki kommentin!

Jos noin luulosairas olet, niin saat sen kyllä tietää kun hieman tutkit kellonaikoja sekä feedjittiä joka löytyy täältä sivuilta. Mutta toki kaikki eivät vielä ole päässeet tähän internetin ihmeelliseen maailmaan mukaan kunnolla. Varmasti löytyy jotain seniorikursseja jostain jossa tietokoneen käyttöä opetellaan, siitä on varmasti tulevaisuudessa hyötyä :D

Jos tämäkään ei vakuuta, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen hanna.larsson72@gmail.com

Voin antaa pieniä opetuksia millä sinäkin voit oppia ymmärtämään konetta paremmin!

Nikke kirjoitti...

Jotain mukavampaa tässä välissä. Onnea! :)