tiistai 30. syyskuuta 2008

Tiistai

Tänään näpertelin kaikenlaista. Sisällä järjestelin paikkoja, ulkona keräsin kesän jäljiltä koristeita ym. tavaroita pois. Syksy saa tulla ja sen myötä ihanat ulkovalot jotka valaisevat pimeitä iltoja.
Iltasella keittelin punajuuria ja säilöin etikkaliemeen. Nam, hyvää rosollissa.
Hauskaa tänään oli parikin asiaa. Ensimmäinen, Ylihärmän eilinen valtuuston kokous joka oli kestänyt peräti seitsemän minuuttia ja yhtäkään puheenvuoroa ei oltu pyydetty.
Ei taida Ylihärmän asiat enää päättäjiä kiinnostaa, ei hyvältä näytä eikä vaikuta noin lepsu toiminta.
Toinen oli kun vertasin meikäläisten eli Perussuomalaisten lausuntoja Ylen: vaalikoneella perusasioista oltiin kiitettävästi samaa mieltä mutta sitten alkoi hajonta.
Hauskaa siinä on se, että uskallamme olla erimieltä ja saamme olla.
Miellä ei ryhmäkuria tunneta vaan luotetaan ihmisen normaaliin järkeen toimia kuntalaisten hyväksi.
Valitettavasti ainakin täällä Kauhavan alueella on moni jättänyt vastaamatta ja jos on vastannut ei ole perustellut vastaustaan.

Käykäähän kun ehditte kokeilemassa osoite on:
www.yle.fi/vaalit

Toivottavasti muistin oikein. Nyt saunaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

En vain osaa käyttää niitä sanoja oikeissa tilanteissa, siinä ongelma. Ne kun vastaavat suomen; minun, tämä, nämä, sama, tuo, koko, itse, kumpi, se, ne, eräs, sellainen jne.. Sellaisia ne sanat olivat.

Kokeilin myös vaalikonetta kauhavalaisilla ehdokkailla. Mutta eipä siitä hirveästi ole "hyötyä" kun en kuitenkaan voi äänestää kuin Vaasalaisia ehdokkaita.