maanantai 10. maaliskuuta 2008

No joo, tavallisia pulliaisia ne on eduskunnassakin ihmiset, samat on tuoksut vessassa käynnin jälkeen. Nyt se on tullut oikein kunnolla julki, saapa kansa huvia ulkomaita myöten.
Jos kaikista idioottimaisista ehdotuksista ja päätöksistä kirjoittaisi mitä on saanut lukea lehdistä viimeaikoina, niin siittä tulisi paksu kirja. Olette kyllä varmasti lukeneet samat tiedot ja ehkä huokaisseet yhtä syvästi kuin minä. Koska vaalit on tänä vuonna tuntuu, ettei väliä millä pääsee lehteen kunhan nimi on esillä, viis maineesta kunhan nimi iskostuu kansaan. Meillä PerusSuomalaisilla on sentään suhteellisuuden tajua, ei älyttömiä ehdotuksia vaan asiaa kuten Timo Soinin peräämät rahat poliisille, että kansan turvallisuus pysyy hyvänä, ulkomaalaisten lisääntyessä Suomessa rajusti, rikollisuus valitettavasti on noussut heidän myötänsä. Samoin ehdotus ettei Suomea myydä Venäläisille jotka haluat ostaa tontteja täältä.
Mikään muu puolue ei ole murehtinut kansan asioita niin paljon kuin Perussuomalaiset ja sillähän ei isoihin otsikoihin pääse.

Ei kommentteja: