sunnuntai 24. helmikuuta 2008

No niin, pitkästä aikaa taas. EU- se jaksaa hämmästyttää, nyt EU-parlamentin edustajien epäillään kavaltaneen avustajien palkkaukseen tarkoitettuja rahoja sekä, ehkä syyllistyneen muihinkin väärinkäytöksiin. Voi, Voi.
Sietten kotimaahan Eduskunnan hallinto on retuperällä, siellä on suuria ja vakavia puutteita, selvityksessä paljastui että eduskunnan toimintaa johtavalla kanslialla ei ole ylipäänsä selvää toiminta tapaa. On eristäytyneisyyttä, toiminnoissa päällekkäisyyksiä ja kaiken huipuksi osastot eivät kommunikoi keskenään. Lasten hiekkalaatikko kateus tulee mieleen: mun ämpäri et koske siihen.Vielä isompi VOI.Työryhmää joka pohtii hallintoa johtaa Kokoomuksen Sauli Niinistö
Lehdistä saa lukea kuinka rasismi lisääntyy etenkin Vaasassa, tulee lisääntymään muuallakin jos nykyinen työpaikka etuilu jatkuu. Suomalainen on jäänyt ilman töitä jo lukuisia kertoja kun ulkomaalainen on vienyt sen nokan edestä. Väitetään kovin tutkimuksin ettei suomessa ole työntekijöitä eikä vissiin työttömiäkään. Kyllä siinä suomalainen hermostuu jos joutuu elämään työttömyystuella kun ei pääse töihin vaikka haluaisi.Kunnia se on suomalaisellakin.

Ei kommentteja: